Κανονισμοί Προστασίας Δεδομένων

Φωτοδεσμός - Τα ειδικά Φωτογραφικά Καταστήματα | Photo - Video - Studio - Print | Ποιοτική εξυπηρέτηση, εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικές τιμές σε όλα τα προϊόντα της φωτογραφικής αγοράς.

Κανονισμοί Προστασίας Δεδομένων 

- ​Τα προσωπικά δεδομένα (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, κινητό, e-mail , ΑΦΜ, ΔΟΥ) που θα ​υποβάλετε στην φόρμα ηλεκτρονικής παραγγελίας ​ή δημιουργίας λογαριασμού πελάτη στην ιστοσελίδα μας​,​ θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από την εταιρεία μας​.
- Τα στο​​ιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν​ για επικοινωνία, ενημέρωση, παράδοση, εξυπηρέτηση και τιμολόγηση των προϊόντων και των υπηρεσιών ​μας.​ ​
- Εφόσον έχετε δημιουργήσει λογαριασμό πελάτη στην ιστοσελίδα μας, έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή στα προσωπικά στοιχεία που έχετε καταχωρήσει και μπορείτε να τα αλλάξετε ή να τα διαγράψετε. Επίσης έχετε πρόσβαση και στο ιστορικό των παραγγελιών σας. Στην περίπτωση ηλεκτρονικής παραγγελίας χωρίς δημιουργία λογαριασμού πελάτη, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να στείλετε αίτημα στο Email info@fotodesmos.gr για την άμεση ενημέρωση ή διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων που έχετε καταχωρήσει.
- ​Η ιστοσελίδα μας διαθέτει εγκατεστημένο SSL πιστοποιητικό​ (HTTPS). Το HTTPS εξασφαλίζει ότι όταν ένας χρήστης φτάνει ​στην σελίδα μας, τα δεδομένα του είναι κρυπτογραφημένα μέσω του πρωτοκόλλου ασφαλείας που χρησιμοποιείται.​
- ​Επιλέγοντας ΝΑΙ στην Λήψη Ενημερωτικών Δελτίων, εγγράφεστε στην λίστα αποδεκτών του Email Newsletter μας, ​με το οποίο λαμβάνετε ενημερώσεις με ειδικές προσφορές, νέα προϊόντα και ανακοινώσεις & δράσεις της εταιρείας.​ Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο διαγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε ​Newsletter λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@fotodesmos.gr. Θα επεξεργαστούμε τ​ο Email σας με σεβασμό. Χρησιμοποιούμε το MailChimp ως πλατφόρμα αυτοματοποίησης μάρκετινγκ. ​Επιλέγοντας ΝΑΙ στην Λήψη Ενημερωτικών Δελτίων, συμφωνείτε ότι μπορ​εί να γίνει χρήση του Email σας σύμφωνα με τους παραπάνω όρους​ και μόνο​. ​Το Email σας θα μεταφερθεί​ στο MailChimp για επεξεργασία με ασφάλεια και συμμόρφωση στους κανόνες προστασίας δεδομένων. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του MailChimp πατώντας το ακόλουθο link για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου του MailChimp​.