Panasonic Lumix DMC-FZ300

-10% Panasonic Lumix DMC-FZ300

Φωτογραφική μηχανή Bridge για κάθε περίσταση

Βγάλτε στην ύπαιθρο αυτήν τη στιβαρή φωτογραφική μηχανή. Ο υψηλής ταχύτητας φακός 600 χιλ./F2,8 και η ικανότητα εγγραφής 4K βίντεο/φωτογραφίας θα σας ικανοποιήσουν σίγουρα και θα σας εξασφαλίσουν ότι θα συλλαμβάνετε τις φευγαλέες φωτογραφικές ευκαιρίες.

Zoom 25-600 χιλ. με Πλήρες Εύρος F2,8

Ο φακός LEICA DC VARIO-ELMARIT 25-600 χιλ. μπορεί να υπερηφανεύεται για το πλήρες εύρος F2,8. Ανεξάρτητα από το πόσο μακρινό είναι το θέμα σας ή πόσο γρήγορα κινείται, ο φακός αυτός δε θα το αφήσει να φύγει. Και η δυνατότητα του συνεχούς F2,8 ενισχύει τις λήψεις χαμηλού φωτισμού σε ολόκληρο το εύρος του zoom.

Επίσης, η τεχνολογία μαύρου κουτιού Nano Surface Coating της Panasonic μπορεί να υπερηφανεύεται για το υπερβολικά χαμηλό ποσοστό αντικατοπτρισμού το οποίο εφαρμόζεται στη LUMIX FZ300 για εξαιρετική οπτική απόδοση με καταπληκτική διαύγεια, περιορίζοντας τις αναλαμπές και το θάμπωμα.

https://www.panasonic.com/content/dam/Panasonic/europe/Feature/LUMIX/2015/DMC-FZ300/FZ300_feature_global_2-1-2_01_WOC_20150707.jpg"

Υψηλή Ποιότητα Εικόνας ακόμη και σε συνθήκες Χαμηλού Φωτισμού

Ο Αισθητήρας Υψηλής Ευαισθησίας MOS 12,1 megapixel σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή Venus Engine προσφέρει: λήψη εικόνας υψηλής ποιότητας και επεξεργασία σήματος υψηλής ταχύτητας. Το ανώτερο σύστημα περιορισμού του θορύβου επιτρέπει τη λήψη καθαρών εικόνων ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού έως και ISO 6400. Ο επεξεργαστής Venus Engine, επίσης, διαπρέπει στην αντιστάθμιση διάθλασης για τη δημιουργία καθαρών εικόνων ακόμα και όταν η λήψη γίνεται με μικρό διάφραγμα.

Διόρθωση 5 αξόνων /
Διόρθωση Κλίσης

Ο Οπτικός Σταθεροποιητής Εικόνας HYBRID O.I.S.+ (Optical Image Stabilizer Plus)* 5 αξόνων βοηθά στις λήψεις βίντεο χωρίς θόλωμα, ενώ κρατάτε τη φωτογραφική μηχανή με το ένα χέρι. Ανιχνεύει και αντισταθμίζει 5 τύπους κίνησης της φωτογραφικής μηχανής: οριζόντια, κάθετη, άξονας περιστροφής, κάθετη περιστροφή και οριζόντια περιστροφή. Η λειτουργία Level Shot Function ανιχνεύει την οριζόντια γραμμή της εικόνας και τη διατηρεί ακόμη κι αν γείρετε τη φωτογραφική μηχανή. Τραβάει σταθερό βίντεο, ακόμη και κατά την τυφλή λήψη σε ψηλή γωνία.

* Ο Οπτικός Σταθεροποιητής Εικόνας HYBRID O.I.S. 5 αξόνων λειτουργεί με τη λήψη βίντεο εκτός από τη λήψη βίντεο 4K.

 

Λειτουργίες 4K Video και 4K Photo — Απαθανατίστε την Τέλεια Στιγμή

Ανά πάσα στιγμή μπορούν να προκύψουν ιδιαίτερες στιγμές που θα θέλατε να θυμάστε και θα έπρεπε να μπορείτε να τις καταγράψετε με την καλύτερη δυνατή ανάλυση. Τώρα η τεχνολογία 4Κ της Panasonic είναι διαθέσιμη για όλους. Με τη νέα LUMIX GX8, θα μπορείτε να γράψετε βίντεο σε 4K (έως QFHD: 3840 x 2160 pixels, 25 fps, 100Mbit/s).

Επιπλέον, με τη λειτουργία 4K Photo, μπορείτε να εξάγετε εύκολα την τέλεια φωτογραφία από βίντεο 4K (30 καρέ / φωτογραφίες ανά δευτερόλεπτο) στη φωτογραφική μηχανή και να την αποθηκεύσετε ως φωτογραφία ισοδύναμη με 8 megapixel.

Η LUMIX FZ300 απελευθερώνει τη δημιουργικότητά σας στα βίντεο και στις φωτογραφίες.

Λειτουργίες 4K Photo — Απελευθερώστε τη Δημιουργικότητά σας

Η λειτουργία 4K Photo μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους, επιτρέποντάς σας να απαθανατίσετε την τέλεια στιγμή με υψηλό ρυθμό συνεχόμενης λήψης στα 30 καρέ / φωτογραφίες το δευτερόλεπτο:

Συνεχόμενη Λήψη 4K
Πρόκειται για μια λειτουργία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερο όπως χρησιμοποιείτε τη λειτουργία συνεχόμενης λήψης. Η φωτογραφική μηχανή βγάζει εικόνες ισοδύναμες με 8 megapixel σε υπέρ-υψηλό ρυθμό συνεχόμενης λήψης για όση ώρα έχετε πατημένο το πλήκτρο λήψης.

Συνεχόμενη Λήψη 4K S/S (Start/Stop)
Αυτή η λειτουργία είναι η τυπική λειτουργία 4K Photo όπου μπορείτε να γράψετε βίντεο 4K και να εξάγετε αργότερα κάποιο καρέ/φωτογραφία ως εικόνα ισοδύναμη με 8 megapixel. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να περιμένετε να έρθει η στιγμή.

4K Pre-Burst
Η ιδιαιτερότητα της λειτουργίας '4K Pre-Burst' είναι ότι η φωτογραφική μηχανή ξεκινά την εγγραφή ενός βίντεο 4K ένα δευτερόλεπτο πριν πιέσετε το πλήκτρο λήψης. Αυτό σας επιτρέπει να καταγράψετε μια απρόβλεπτη στιγμή που συμβαίνει πολύ πιο γρήγορα απ' ότι μπορείτε να αντιδράσετε. Μπορείτε να βγάλετε 60 επιπλέον φωτογραφίες για να διαλέξετε την καλύτερη.

4K Video — Περισσότερες Λεπτομέρειες από το Full HD

Είτε παρακολουθείτε ταινίες είτε επεξεργάζεστε βίντεο, το 4K προσφέρει μια πολύ πιο έντονη εμπειρία θέασης απ' ότι έχετε ξαναδεί. Η ανάλυσή του των 3.840 x 2.160 pixel είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη από το Full HD, με αποτέλεσμα να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο λεπτομέρειας. Ακόμη κι αν προβάλλετε βίντεο 4K σε τηλεόραση Full HD, τα αρχεία του βίντεο θα έχουν ακόμη μεγαλύτερη ευκρίνεια και καθαρότερες λεπτομέρειες από εκείνα που έχουν ληφθεί σε Full HD.

• Κατά την εγγραφή βίντεο σε 4K, χρησιμοποιείτε κάρτα UHS Κατηγορίας Ταχύτητας 3.

Σχεδιασμός για ανθεκτικότητα ενάντια στο πιτσίλισμα/στη σκόνη

Για να είναι αρκετά ανθεκτική να αντέξει ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες, η LUMIX FZ300 περιλαμβάνει μια κατασκευή ανθεκτική στο πιτσίλισμα και στη σκόνη. Προσφέρει στεγανότητα σε κάθε αρμό, επιλογέα και πλήκτρο, ώστε να περάσει την αυστηρή δοκιμασία ποιοτικών κριτηρίων της ναυαρχίδας των φωτογραφικών μηχανών DSLM (Digital Single Lens Mirrorless). Μπορείτε να πάρετε την LUMIX FZ300 για φωτογραφίσεις κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες από την ελώδη ζούγκλα μέχρι την ανεμώδη έρημο.

Μεγάλο OLED LVF 0,7x, 1.440k κουκκίδων

Η LUMIX FZ300 συνοδεύεται από ένα Σκόπευτρο Live View OLED (1.440k κουκκίδων) υψηλής ανάλυσης που επιτρέπει υψηλή ορατότητα χάρη στην αντίθεση 10.000:1 και την τέλεια πλαισίωση ακόμη και κάτω από το άμεσο ηλιακό φως. Η υψηλή μεγέθυνση 0,7x (ισοδύναμο μιας αναλογικής φωτογραφικής μηχανής με φιλμ 35 χιλ.) καθιστά εύκολο να βλέπετε τις λεπτομέρειες της εικόνας. Επίσης, με όλες τις ρυθμίσεις να προβάλλονται ακριβώς μπροστά στα μάτια σας, οι φωτογραφίες σας θα βγαίνουν ακριβώς όπως τις θέλετε.

Οθόνη Αφής, ελεύθερης γωνίας 3"

Η οθόνη πίσω όψης με μια υψηλή ανάλυση περίπου 1.040k κουκκίδων προσφέρει μεγαλύτερη ορατότητα ακόμη και κατά τη λήψη κάτω από το φως του ήλιου. Επίσης, η ικανότητα κλίσης/περιστροφής σάς δίνει την ελευθερία να βρείτε ασυνήθιστες προοπτικές, διατηρώντας την εύκολη λειτουργία και τον έλεγχο ολόκληρης της εικόνας. Επιπλέον, ο έλεγχος αγγίγματος σάς επιτρέπει άμεσα να ρυθμίζετε την εστίαση στο θέμα, απλά αγγίζοντάς το στην οθόνη. Μπορείτε, ακόμη, να απελευθερώσετε το πλήκτρο λήψης.

Τα πάντα στη σωστή θέση

Η LUMIX FZ300 δεν αποτελείται μονάχα από ένα κομψό σώμα και μια άνετη λαβή που εφαρμόζει καλά στο χέρι, προσφέρει, επίσης, κι ένα διαισθητικό επίπεδο λειτουργίας. Οι επιλογείς πίσω/πλαϊνής όψης ελέγχουν τις βασικές ρυθμίσεις διαφράγματος και ταχύτητας φωτοφράκτη, ενώ αλλάζουν εύκολα για το χειρισμό των προσωρινών τιμών WB και ISO. Οι ρυθμίσεις μπορούν, επίσης, να καταχωριστούν σε οχτώ πλήκτρα λειτουργιών.* Επιπλέον, ο πλαϊνός μοχλός στην αριστερή πλευρά του σώματος του φακού κάνει ευκολότερο το zoom, όταν συγκεντρώνεστε στη λειτουργία του πλήκτρου λήψης με το δεξί χέρι.

* Τέσσερα πλήκτρα στο σώμα και πέντε πλήκτρα στο μενού.

Επεκτασιμότητα για Ευέλικτη Χρήση

Για πιο ευέλικτη χρήση, η LUMIX FZ300 μπορεί να συνδυαστεί με το Εξωτερικό Φλας DMW-FL580L, το Στερεοφωνικό Μικρόφωνο/Μικρόφωνο Μικρής Εμβέλειας DMW-MS2, τον Τηλεφακό μετατροπής DMW-LT55, τον Φακό Κοντινών Λήψεων DMW-LC55 και πολλά άλλα αξεσουάρ. Η μεγάλη ευελιξία της LUMIX FZ300 ξεπερνά κάθε όριο των συμβατικών bridge φωτογραφικών μηχανών.

Αυτόματη Εστίαση Υψηλής Ταχύτητας με Τεχνολογία DFD

Απαθανατίστε ακόμη και την πιο γρήγορη κίνηση, χάρη στην τεχνολογία Αυτόματης Εστίασης DFD (Depth From Defocus - Βάθος από μη Εστίαση) της Panasonic. Η LUMIX FZ300 παρουσιάζει αυτή την ολοκαίνουργια τεχνολογία, υπολογίζοντας αμέσως την απόσταση ανάμεσα στα αντικείμενα μέσα στο πλαίσιο και οδηγεί την εστίαση του φακού με μια γρήγορη, συνεχόμενη κίνηση. Αυτό το νέο σύστημα έχει ως αποτέλεσμα ταχύτητες AF (Αυτόματης Εστίασης) έως 0,09 δευτερόλεπτα* και μια ταχύτητα συνεχόμενης λήψης με Συνεχόμενη Αυτόματη Εστίαση (AFC) 6 καρέ το δευτερόλεπτο. Αυξάνει, επίσης, τη σταθερότητα της συνεχόμενης εστίασης κατά τη λήψη βίντεο.

* Πρότυπο CIPA. Κατά τη χρήση του Σκοπεύτρου Live View.

Συνεχόμενη Λήψη 12 fps

Η συνεχόμενη λήψη υψηλής ταχύτητας μπορεί μπορεί να φτάσει τα 12 καρέ το δευτερόλεπτο σε πλήρη ανάλυση 12,1 megapixel. Μαζί με τη γρήγορη εκκίνηση των περίπου 0,88 δευτερολέπτων και μικρή καθυστέρηση χρόνου απελευθέρωσης, η LUMIX FZ300 δε σας αφήνει να χάνετε ποτέ τις σύντομες ευκαιρίες λήψης.

Μακροφωτογράφιση Κοντινών Λήψεων

Με την LUMIX FZ300 μπορούν να ληφθούν εκπληκτικές μακροφωτογραφίες με ελάχιστη απόσταση εστίασης 1 εκ.

Αποσυνδέστε τη Δημιουργικότητά σας με Wi-Fi®

Τα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας της LUMIX FZ300 επεκτείνουν τη χρησιμότητα της φωτογραφικής μηχανής με πολλούς τρόπους.

Η φωτογραφική μηχανή μπορεί να ελέγχεται χρησιμοποιώντας το 'Panasonic Image App' στο smartphone ή το tablet σας, επιτρέποντάς σας να δείτε την εικόνα, να ρυθμίσετε την εστίαση, να απελευθερώσετε το φωτοφράκτη από απόσταση ή να κάνετε επισκόπηση των φωτογραφιών σας στη μεγάλη οθόνη του tablet σας. Ακόμη, μπορείτε να μοιραστείτε τις εικόνες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εύκολος Διαμοιρασμός
Μοιραστείτε τις αγαπημένες σας στιγμές εύκολα με μεταφορά και απόθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας το smartphone ή το tablet σας.

Geotagging
Η LUMIX FZ300 ξέρει ακριβώς πού βρίσκεται, χρησιμοποιώντας τα δεδομένα GPS/το στίγμα του smartphone ή του tablet σας. Χρησιμοποιώντας το Geotagging, θα μπορείτε να επισυνάψετε αυτόματα πληροφορίες τοποθεσίας στις εικόνες σας.

Ανάπτυξη Δεδομένων RAW στη Φωτογραφική Μηχανή

Η LUMIX FZ300 μπορεί να κάνει λήψη εικόνων σε φορμά RAW και να τις εμφανίσει ακόμη μέσα στη φωτογραφική μηχανή για τη ρύθμιση των ακόλουθων στοιχείων: Colour Space Setting (sRGB / AdobeRGB), White Balance, Exposure Compensation, Photo Style, Intelligent D-range Control, Contrast, Highlight / Shadow, Saturation, Noise Reduction, Intelligent Resolution, Sharpness.

 

 

 

 

Creative Panorama

Μέσα από μια σειρά φίλτρων, η λειτουργία Creative Control προσθέτει ειδικά εφέ στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Η λειτουργία Creative Panorama σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε δυναμικές πανοραμικές φωτογραφίες, μετακινώντας απλά τη φωτογραφική σας μηχανή οριζόντια (panning). Μπορεί να επιλεχθεί είτε το 'Standard (minimum distortion) ' είτε το 'Wide (maximum angle of view) '.

Βίντεο Υψηλής Ταχύτητας σε HD

Μπορείτε να τραβήξετε υψηλής ταχύτητας βίντεο* στα 100 fps σε ποιότητα HD ή στα 200 σε ποιότητα VGA. Μπορείτε να απαθανατίσετε σκηνές που δεν μπορεί να δει κανείς με γυμνό μάτι και να τις αναπαράγετε σε απίστευτα αργή κίνηση.

* Το φορμά εγγραφής είναι 25p.

F2,8 25-600 χιλ.
Φακός LEICA DC VARIO-ELMARIT
Με προστασία έναντι πιτσιλίσματος / σκόνης
Στιβαρός σχεδιασμός
4K Βίντεο / 4K Photo
4K Pre-Burst, 4K Burst, 4K Burst (Start&Stop)

 

 

Προσομοίωση Post Focus

Μια λειτουργία διαθέσιμη αποκλειστικά στα μοντέλα LUMIX* 
 

Δοκιμάστε την εκπληκτική νέα λειτουργία που διατίθεται με το πιο πρόσφατο δωρεάν αρχείο λήψης υλικολογισμικού για τις φωτογραφικές μηχανές LUMIX GX80, GX8, G7, FZ300, TZ80 και TZ100**. Λέγεται Post Focus και σας επιτρέπει πρώτα να τραβάτε τη φωτογραφία και μετά να επιλέγετε το σημείο εστίασης που θέλετε. Με το Post Focus, μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες με σιγουριά, αφού γνωρίζετε ότι έχετε τη δυνατότητα, οποιαδήποτε στιγμή, να αλλάξετε το σημείο εστίασης, σε περίπτωση που κάποια φωτογραφία τραβήχτηκε αποεστιασμένη. Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε μια προσομοίωση της λειτουργίας Post Focus.

Μετρητικά στοιχεία Διαστάσεις (Π x Υ x B) 131,6 x 91,5 x 117,1 χιλ.
Weight Περίπου 691 γρ. με μπαταρία και κάρτα μνήμης SD/Περίπου 640 γρ. χωρίς μπαταρία και κάρτα μνήμης SD
Pixels Camera Effective Pixels 12.1 Megapixels
Αισθητήρας Sensor Size / Total Pixels / Filter Αισθητήρας υψηλής ευαισθησίας MOS τύπου 1/2.3 / Συνολικός αριθμός pixel: 12,8 Megapixel / Πρωτεύον φίλτρο χρωμάτων
Lens Aperture F2,8 / Ρυθμιζόμενο διάφραγμα ίριδας (Φωτογραφία: F2,8 - 8,0, Βίντεο: F2,8 - 11,0)
Optical Zoom 24x
Focal Length f = 4,5 - 108 χιλ./(ισοδύναμο αναλογικής φωτογραφικής μηχανής με φιλμ 35 χιλ. σε 4:3: 25 - 600 χιλ.)/(ισοδύναμο αναλογικής φωτογραφικής μηχανής με φιλμ 35 χιλ. σε 3:2: 26 - 624 χιλ.)/(ισοδύναμο αναλογικής φωτογραφικής μηχανής με φιλμ 35 χιλ. σε 16:9: 27 - 648 χιλ.)/(ισοδύναμο αναλογικής φωτογραφικής μηχανής με φιλμ 35 χιλ. σε 1:1: 30 - 720 χιλ.)/(ισοδύναμο αναλογικής φωτογραφικής μηχανής με φιλμ 35 χιλ. σε λειτουργία λήψης 4K Photo 4:3: 28 - 672 χιλ.)/(ισοδύναμο αναλογικής φωτογραφικής μηχανής με φιλμ 35 χιλ. σε λειτουργία λήψης 4K Photo 3:2: 27 - 648 χιλ.)/(ισοδύναμο αναλογικής φωτογραφικής μηχανής με φιλμ 35 χιλ. σε λειτουργία λήψης 4K Photo 16:9: 27 - 648 χιλ.)/(ισοδύναμο αναλογικής φωτογραφικής μηχανής με φιλμ 35 χιλ. σε λειτουργία λήψης 4K Photo 1:1: 30 - 720 χιλ.)/(ισοδύναμο αναλογικής φωτογραφικής μηχανής με φιλμ 35 χιλ. σε λειτουργία λήψης βίντεο 16:9 / O.I.S. απενεργοποιημένο / λειτουργία Level Shot απενεργοποιημένη: 27 - 648 χιλ.)/(ισοδύναμο αναλογικής φωτογραφικής μηχανής με φιλμ 35 χιλ. σε λειτουργία λήψης βίντεο 16:9 / O.I.S. ενεργοποιημένο / λειτουργία Level Shot απενεργοποιημένη: 30 - 720 χιλ.)/(ισοδύναμο αναλογικής φωτογραφικής μηχανής με φιλμ 35 χιλ. σε λειτουργία λήψης βίντεο 16:9 / O.I.S. ενεργοποιημένο / λειτουργία Level Shot ενεργοποιημένη: 30 - 720 χιλ.)/(ισοδύναμο αναλογικής φωτογραφικής μηχανής με φιλμ 35 χιλ. σε λειτουργία λήψης 4K Video: 27 - 648 χιλ.)
Extra Optical Zoom (EZ) 29,4x (4:3 / 8M (M)), 46,9x (4:3 / 3M (S))
Έξυπνο Zoom 48x
Αλλαγή ταχύτητας zoom 2-Speed Zoom
Lens LEICA DC VARIO-ELMARIT/14 στοιχεία σε 11 ομάδες/(5 μη σφαιρικοί φακοί / 9 μη σφαιρικές επιφάνειες / 3 φακοί ED / 1 φακός με νανοεπίστρωση επιφάνειας)
Optical Image Stabilizer HYBRID O.I.S. 5 αξόνων +*/* Η αντιστάθμιση 5 αξόνων λειτουργεί κατά τη λήψη βίντεο εκτός από τη λήψη βίντεο 4K ή τη λήψη βίντεο υψηλής ταχύτητας.
Digital Zoom Μέγ. 4x (Όταν το Ψηφιακό Zoom χρησιμοποιείται ταυτόχρονα με το Έξυπνο Zoom, μπορείτε να αυξήσετε το λόγο zoom μόνο έως 2x.)
Συμβατότητα με μετατροπείς φακού Ναι
Focus Focusing Area Κανονικό: Wide 30 εκ. - άπειρο / Tele 200 εκ. - άπειρο/AF Macro / MF / Intelligent Auto / Βίντεο: Wide 1 εκ. - άπειρο / Tele 100 εκ. - άπειρο
AF Assist Lamp Ναι (ON / OFF)
Focus AFS (Μονή) / AFF (Ευέλικτη) / AFC (Συνεχής) / MF/Κανονική / AF Macro / Macro Zoom, Quick AF, Continuous AF (κατά τη λήψη βίντεο), Eye Sensor AF, Touch AF/AE Function, Touch Shutter, Touch Pad AF, MF Assist, Touch MF Assist,/AF+MF, Focus Peaking, One Shot AF (Ρυθμίστε το πλήκτρο Fn στο μενού [Custom] σε AF-ON), Low Light AF, Starlight AF, AF/AE Lock Button
AF Metering Ανίχνευση Προσώπου/Ματιών / Παρακολούθηση / Εστίαση 49 περιοχών / Custom Multi / Εστίαση 1 περιοχής / Εστίαση 1 σημείου (Διατίθεται εστίαση πλήρους αφής)
Φωτοφράκτης Shutter Speed Φωτογραφία:/Περίπου 60 - 1/4.000 δευτερόλεπτα (Μηχανικός φωτοφράκτης)/Περίπου 1 - 1/16.000 δευτερόλεπτα (Ηλεκτρονικός φωτοφράκτης)/Λάμπα (Περίπου 60 δευτερόλεπτα)/Βίντεο:/Περίπου 1/25 - 1/16.000 δευτερόλεπτα (σε εγγραφή 24p)/Περίπου 1/2 - 1/16.000 δευτερόλεπτα (Λειτουργία Creative Video M / Λειτουργία MF)
Εικονοσκόπιο Viewfinder Σκόπευτρο OLED LVF (Live View Finder) 0,39" (1.440.000 κουκίδες), Οπτικό πεδίο: Περίπου 100%/Μεγέθυνση: Περίπου 3,88x / 0,7x (ισοδύναμο αναλογικής φωτογραφικής μηχανής με φιλμ 35 χιλ.), Αισθητήρας οφθαλμού
Αρχείο File Format Φωτογραφία: JPEG (DCF/Exif2.3) / RAW, DPOF/Βίντεο: AVCHD, MP4
Λειτουργίες Λήψης Οδηγός Έτοιμων Προγραμμάτων Φωτογραφίας Clear Portrait, Silky Skin, Backlit Softness, Clear in Backlight, Relaxing Tone, Sweet Child's Face, Distinct Scenery, Bright Blue Sky, Romantic Sunset Glow, Vivid Sunset Glow, Glistening Water, Clear Nightscape, Cool Night Sky, Warm Glowing Nightscape, Artistic Nightscape, Glittering Illuminations, Handheld Night Shot, Clear Night Portrait, Soft Image of a Flower, Appetizing Food, Cute Dessert, Freeze Animal Motion, Clear Sports Shot, Monochrome
Επιλογέας λειτουργίας / Πλήκτρο λειτουργίας Intelligent Auto, P, A, S, M, Creative Video, C (Custom), Πανοραμική Λήψη, Οδηγός Έτοιμων Προγραμμάτων, Creative Control
Λειτουργία Creative Control Expressive, Retro, Old Days, High Key, Low Key, Sepia, Monochrome, Dynamic Monochrome, Rough Monochrome, Silky Monochrome, Impressive Art, High Dynamic, Cross Process, Toy Effect, Toy Pop, Bleach Bypass, Miniature Effect, Soft Focus, Fantasy, Star Filter, One Point Color, Sunshine (22 φίλτρα)
Λειτουργία Συνεχούς Λήψης (κατά προσέγγιση) [AFS] SH: 60 καρέ/δευτερόλεπτο*, H: 12 καρέ/δευτερόλεπτο, M: 6 καρέ/δευτερόλεπτο (με Live View), L: 2 καρέ/δευτερόλεπτο (με Live View)/[AFC] H: 6 καρέ/δευτερόλεπτο, M: 6 καρέ/δευτερόλεπτο (με Live View), L: 2 καρέ/δευτερόλεπτο (με Live View)/* Μόνο με ηλεκτρονικό φωτοφράκτη.
Λειτουργία 4K Photo (*2) 4K Burst: 30 καρέ/δευτερόλεπτο, μέγ. 29 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα/4K Burst (S/S): 30 καρέ/δευτερόλεπτο, μέγ. 29 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα/4K Pre-Burst: 30 καρέ/δευτερόλεπτο, περίπου 2 δευτερόλεπτα/(Ανάλογα με το μέγεθος της κάρτας μνήμης και το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας)/Πληροφορίες Exif: Ναι/Επιλέξιμος λόγος διαστάσεων εικόνας: Ναι (δυνατότητα επιλογής μεταξύ 4:3 / 3:2 / 16:9 / 1:1)/Λειτουργία έκθεσης: Program AE / Aperture Priority AE / Shutter Priority AE / Manual/Λειτουργία σήμανσης: Ναι (σε λειτουργία 4K Burst (S/S))
Λήψη Βίντεο (*2) 4K Video 3840 x 2160 pixel, 25p (4K: 100 Mbps / MP4) (Έξοδος αισθητήρα: 25 fps) (AAC)/3840 x 2160 pixel, 24p (4K: 100 Mbps / MP4) (Έξοδος αισθητήρα: 24 fps) (AAC)
Βίντεο HD 1920 x 1080 pixel, 50p (FHD: 28 Mbps / AVCHD) (Έξοδος αισθητήρα: 50 fps) (Dolby)/1920 x 1080 pixel, 24p (FHD: 24 Mbps / AVCHD) (Έξοδος αισθητήρα: 24 fps) (Dolby)/1920 x 1080 pixel, 50i (FHD: 24 Mbps / AVCHD) (Έξοδος αισθητήρα: 25 fps) (Dolby)/1920 x 1080 pixel, 50i (FHD: 17 Mbps / AVCHD) (Έξοδος αισθητήρα: 50 fps) (Dolby)/1920 x 1080 pixel, 50p (FHD: 28 Mbps / MP4) (Έξοδος αισθητήρα: 50 fps) (AAC)/1920 x 1080 pixel, 25p (FHD: 20 Mbps / MP4) (Έξοδος αισθητήρα: 25 fps) (AAC)/1280 x 720 pixel, 25p (HD: 10 Mbps / MP4) (Έξοδος αισθητήρα: 25 fps) (AAC)
STD Video 640 x 480, 25p (VGA: 4 Mbps / MP4) (Έξοδος αισθητήρα: 25 fps) (AAC)
Υψηλή ταχύτητα βίντεο 1280 x 720 pixel, 25p (HD: MP4) (Έξοδος αισθητήρα: 100 fps)/640 x 480 pixel, 25p (VGA: MP4) (Έξοδος αισθητήρα: 200 fps)
Χρόνος συνεχούς εγγραφής (βίντεο) AVCHD FHD/50p: Περίπου 170 λεπτά (πίσω οθόνη), 165 λεπτά (LVF)/FHD/50i: Περίπου 175 λεπτά (πίσω οθόνη), 170 λεπτά (LVF)
MP4 4K/25p: Περίπου 135 λεπτά (πίσω οθόνη), 130 λεπτά (LVF)/FHD/50p: Περίπου 170 λεπτά (πίσω οθόνη), 165 λεπτά (LVF)
Πραγματικός χρόνος εγγραφής (βίντεο) AVCHD FHD/50p: Περίπου 85 λεπτά (πίσω οθόνη), 80 λεπτά (LVF)/FHD/50i: Περίπου 85 λεπτά (πίσω οθόνη), 85 λεπτά (LVF)
MP4 4K/25p: Περίπου 65 λεπτά (πίσω οθόνη), 65 λεπτά (LVF)/FHD/50p: Περίπου 85 λεπτά (πίσω οθόνη), 80 λεπτά (LVF)
Παράμετροι Έκθεσης Exposure Program AE, Aperture Priority AE, Shutter Priority AE, Manual
Exposure Compensation Βήμα ρύθμισης 1/3 EV, +/-3 EV
Auto (AE) Bracketing 3, 5, 7 καρέ με βήμα ρύθμισης 1/3, 2/3 ή 1 EV, Μέγ. +/-3 EV
Light Metering Intelligent Multiple / Center Weighted / Spot
ISO Sensitivity Φωτογραφία: Auto / i.ISO / 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400/Βίντεο: Auto / 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200/ 6400/(Με δυνατότητα αλλαγής σε βήματα του 1/3 EV)
Ποιότητα εικόνας Still Picture Recording [4:3] 4000x3000 (12M) (L) / 3264x2448 (8M) (M) / 2048x1536 (3M) (S)/[3:2] 4000x2672 (10,5M) (L) / 3264x2176 (7M) (M) / 2048x1360 (2,5M) (S)/[16:9] 4000x2248 (9M) (L) / 3840x2160 (8M) (M) / 1920x1080 (2M) (S)/[1:1] 2992x2992 (9M) (L) / 2448x2448 (6M) (M) / 1920x1920 (3,5M) (S)
Image Quality RAW / RAW+Fine / RAW+Standard / Fine / Standard
Photo Style Standard, Vivid, Natural, Monochrome, Scenery, Portrait, Custom, Cinelike D*, Cinelike V* * Όταν έχει επιλεγεί η λειτουργία Creative Video.
White Balance Αυτόματο / Φως ημέρας / Συννεφιά / Σκιά / Φως λαμπτήρα πυράκτωσης / Φλας / Ρύθμιση λευκού 1 / Ρύθμιση λευκού 2 / Ρύθμιση λευκού 3 / Ρύθμιση λευκού 4 / Θερμοκρασία χρωμάτων/(ρυθμιζόμενη σε 2 άξονες)
Picture Adjustment Αντίθεση, Ευκρίνεια, Μείωση Θορύβου, Κορεσμός*, Χρωματικός Τόνος**, Εφέ Φίλτρων**/* Εκτός από τη λειτουργία Monochrome. ** Μόνο για τη λειτουργία Monochrome.
Aspect Bracketing -
Άλλα Ψηφιακή Διόρθωση "Κόκκινων Ματιών" (Red-Eye Removal) Ναι (ON / OFF)
GPS -
Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n/2412 MHz - 2462 MHz (1-11 κανάλια)/WPA / WPA2/Λειτουργία Υποδομής / WPS
NFC -
Zoom σε Βίντεο Ναι
Self Timer 2 δευτερόλεπτα / 10 δευτερόλεπτα / 10 δευτερόλεπτα (3 φωτογραφίες)
Λειτουργία Αυτοφωτογράφισης Όχι
Οθόνη Playback Mode Όλα, Slideshow, Αναπαραγωγή με φιλτράρισμα (Μόνο φωτογραφίες, Μόνο βίντεο, 4K PHOTO, Επιλογή κατηγορίας, Αγαπημένα), Ημερολόγιο
Thumbnails / Zoomed Playback 12,30 μικρογραφίες / Ναι
Εμφάνιση Ιστογράμματος / Εμφάνιση Τονισμών Ναι / Ναι
Set Favorites / Rotate Image Ναι / Ναι
DPOF Print Setting / Set Protection Ναι / Ναι
Επεξεργασία Επεξεργασία RAW Ναι
Αλλαγή μεγέθους / Περικοπή Ναι / Ναι
Βελτίωση Όχι
Αντιγραφή / Επεξεργασία Τίτλου / Αποτύπωση Text Stamp Όχι / Ναι / Ναι
Δημιουργία φωτογραφιών από Βίντεο Ναι
Διαχωρισμός Βίντεο Ναι
PictBridge Support Ένα / Πολλά / Όλα / DPOF / Αγαπημένα
Setup OSD language Ιαπωνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πολωνικά, Τσεχικά, Ουγγρικά, Ολλανδικά, Τουρκικά, Πορτογαλικά, Φινλανδικά, Δανικά, Σουηδικά, Ελληνικά
Οθόνη LCD Monitor Οθόνη TFT LCD ελεύθερης γωνίας 3,0" (7,5 εκ.) (1.040.000 κουκίδες), Αντιανακλαστική επίστρωση/Οπτικό πεδίο: Περίπου 100%, Ευρεία γωνία λήψης
Φλας Ενσωματωμένο Φλας Αυτόματο*, Αυτόματο/Μείωση φαινομένου κόκκινων ματιών*, Υποχρεωτική ενεργοποίηση, Υποχρεωτική ενεργοποίηση/Μείωση φαινομένου κόκκινων ματιών, Αργός συγχρονισμός, Αργός συγχρονισμός/Μείωση φαινομένου κόκκινων ματιών, Υποχρεωτική απενεργοποίηση * Μόνο για τη λειτουργία iA, iA+./Συγχρονισμός φλας: 1ος / 2ος Αργός συγχρονισμός/Συγχρονισμός για μείωση φωτεινότητας φλας και αντιστάθμιση έκθεσης/0,3 - 8,8 μ. (Wide / Αυτόματο ISO), 1,0 - 8,8 μ. (Tele / Αυτόματο ISO)
Μέσα Recording Media Κάρτα Μνήμης SD, Κάρτα Μνήμης SDHC, Κάρτα Μνήμης SDXC (Συμβατή με το πρότυπο UHS-I)
Ενσωματωμένη Μνήμη -
Ήχος Microphone / Speaker Στερεοφωνικό / Μονοφωνικό
Interface Είσοδος τηλεχειριστηρίου φ2,5 χιλ. για απομακρυσμένο έλεγχο
Είσοδος εξωτερικού μικροφώνου φ3,5 χιλ. για εξωτερικό μικρόφωνο
Interface microHDMI (*3), Έξοδος AV (PAL / NTSC), USB (AV/USB Multi)
Power Power Μπαταρία ιόντων λιθίου (Li-ion) (7,2 V, 1.200 mAh, 8,7 Wh) (Περιλαμβάνεται)/Τροφοδοτικό AC (Είσοδος: 110 - 240 V AC)
Battery life (approx.) 380 φωτογραφίες (πίσω οθόνη) / 360 φωτογραφίες (LVF) (Πρότυπο CIPA) (*1)
Βασικό Πακέτο Included Software PHOTOfunSTUDIO 9.7PE/SILKYPIX Developer Studio 4.3SE/LoiLoScope (δοκιμαστική έκδοση)/Adobe Reader
Standard Accessories Φορτιστής μπαταρίας, Μπαταρία, Καλώδιο AC, Καλώδιο USB, Σκιάδιο φακού, Κάλυμμα φακού, Κορδόνι καλύμματος φακού, Ιμάντας ώμου, DVD

 

  • Views: 6455
  • Κατασκευαστής: Panasonic
  • Κωδικός Προϊόντος: DMC-FZ300K
  • Διαθεσιμότητα: Παραλαβή / Παράδοση 1 - 3 ημέρες
  • 499,00€
  • 449,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 362,10€