10 λόγοι να αποκτήσετε τη νέα Olympus OM-D E-M5 Mark III

01/11/2019 0 Comment(s) Προϊόντικά Νέα,

Μεταβείτε στο συμπαγές, ελαφρύ σώμα OM-D E-M5 Mark III. Είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά που μέχρι τώρα βρίσκονταν μόνο στα μοντέλα ναυαρχίδες της Olympus. Καταγράψτε τις περιπέτειές σας με ευκολία και χωρίς καμία ανησυχία, με αυτή την αδιαβροχοποιημένη μηχανή θαύμα.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ
TOP 10 ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ
ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ E-M5 ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ E-M5 III 

 

1
121-Point Phase &
Contrast Detect Autofocus
 
Τώρα έχετε το ίδιο σύστημα αυτόματης εστίασης που χρησιμοποιείται από τους επαγγελματίες, σε ένα συμπαγές, ελαφρύ σύστημα όπως έχουμε μάθει με τη σειρά E-M5. Παρακολουθήστε και καταγράφετε δύσκολα, γρήγορα κινούμενα θέματα με ταχύτητα και ακρίβεια.
 
2
Advanced Image Stabilization
 
Η λειτουργία σταθεροποίησης IS έχει βελτιωθεί από 5 stop ταχύτητας κλείστρου έως και 5,5 βήματα stop στην  E-M5 Mark III. Επωφεληθείτε από την προστιθέμενη λειτουργία Sync IS για να φτάσετε έως και τα 6,5 stop αντιστάθμισης της ταχύτητας κλείστρου όταν χρησιμοποιείται με συμβατούς φακούς M.Zuiko PRO.
3
Beautiful 4K Video
 
Η Σταθεροποίηση Εικόνας της E-M5 Mark III στο σώμα σας έχει καλυμμένους κατά την βιντεοσκόπηση. Απλά κρατήστε την κάμερα στο χέρι σας για να τραβήξετε καθαρό, με οξύτητα, ομαλό βίντεο 4K. Ταξιδέψτε και τραβήξτε όσα θεαματικά βίντεο θέλετε χωρίς την ανάγκη για rig ή gimbal.
4
Pro Capture
 
Η καταγραφή δράσης που διαρκεί μόλις ένα κλάσμα του δευτερολέπτου είναι σχεδόν αδύνατη. Η λειτουργία Pro Capture καθιστά το αδύνατο δυνατό. Ποτέ μην χάσετε μια συναρπαστική σκηνή όσο αστραπιαία και αν είναι.
5
50MP High Res Shot Mode
 
Τώρα μπορείτε να καταγράψετε μια εικόνα 50MP εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης, δηλαδή αύξηση 25% έναντι της λειτουργίας υψηλής ανάλυσης της E-M5 Mark II. Ιδανικό για λήψη τοπίων όπου κάθε λεπτομέρεια καταγράφεται με εξαιρετικό τρόπο.
6
30FPS Sequential Shooting
 
Μερικές φορές χρειάζεστε μια φωτογραφική μηχανή με μεγάλη ταχύτητα και χωρίς καθυστέρηση. Έχουμε αυξήσει από τα 10fps της E-M5 Mark II στον απίστευο ρυθμό 30fps της E-M5 Mark III για να σας βοηθήσει να καταγράψετε μερικά από τα ταχύτερα κινούμενα θέματα στη γη.
7
OLED Viewfinder
 
Το σκόπευτρο των 2,36 εκατομμυρίων κουκκίδων της E-M5 Mark III προσφέρει ζωντανά χρώματα και οθόνη υψηλής αντίθεσης.
8
Custom Mode

Αποθηκεύστε και αποκτήστε άμεση πρόσβαση στις αγαπημένες σας ρυθμίσεις λήψης χρησιμοποιώντας την προσαρμοσμένη λειτουργία στον κεντρικό επιλογέα.
9
USB Charging
 
Φορτίστε τις μπαταρίες της φωτογραφικής μηχανής (όταν δεν τις χρησιμοποιείτε) με ένα καλώδιο USB για εύκολη και άνετη φόρτιση εν κινήσει. Τροφοδοσία από οποιαδήποτε πρίζα ή power bank.
10
Wi-Fi & Bluetooth
 
Βελτιώσαμε την δυνατότητα κοινής χρήσης προσθέτοντας Bluetooth. Ασύρματη σύνδεση της κάμερας με την έξυπνη συσκευή σας μέσω της εφαρμογής OI.Share για γρήγορη μεταφορά εικόνων στο τηλέφωνό σας για άμεση επεξεργασία και μεταφόρτωση.

 

Ετικέτες: olympus em5markiii