Olympus LS-P4 επαγγελματικός ήχος για 4Κ κινηματογράφηση με τις OM-D

29/10/2019 0 Comment(s) Προϊόντικά Νέα,

Το νέο Olympus LS-P4 διαθέτει 3 μικρόφωνα, εγγραφή / αναπαραγωγή FLAC και πολλά άλλα σε ένα συμπαγές μεταλλικό σώμα

 

0_LS-P4 Mood Video

 

Η νέα συσκευή εγγραφής διαθέτει το φημισμένο σύστημα μικροφώνων TRESMIC 3 για αυξημένη απόκριση συχνότητας σε στερεοφωνικό ήχο και ποιότητα καλύτερη από CD Linear PCM 96kHZ / 24bit. Το νέο μοντέλο της σειράς LS διαθέτει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην κατηγορία του και είναι η δυνατότητα να εγγράψετε και να παίξετε FLAC μέχρι και 96kHz / 24bit . Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να επιτύχουν την ίδια ποιότητα με το PCM με μικρότερα μεγέθη αρχείων εγγραφής.

 

Εκτός από την ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής Hi-Res, τη συνδεσιμότητα Bluetooth και την κανονικοποίηση ήχου εντός της συσκευής, το LS-P4 διαθέτει τώρα εύκολο fade-in/fade-out καθώς και overdubbing editing μέσω του μενού του καταγραφέα και χωρίς την ανάγκη για υπολογιστή.

 

Hi-Res ηχογράφηση και αναπαραγωγή ήχου σε τόσο μικρό μέγεθος: Το νέο Olympus LS-P4 Linear PCM Recorder επιτρέπει στους επαγγελματίες κινηματογραφιστές, τους λάτρεις του YouTube, τους μουσικούς και άλλους χρήστες να απολαμβάνουν την ποιότητα και την ευελιξία του ήχου για την οποία η σειρά Olympus LS είναι γνωστή - σε μία συμπαγή και στιβαρή συσκευή.

 

Ιδανικό για κινηματογράφηση σε συνδυασμό με τα τελευταία μοντέλα φωτογραφικών μηχανών Olympus, με 4Κ δυνατότηες OM-D E-M1 Mark II και OM-D E-M10 Mark III . Το LS-P4 είναι η τέλεια συσκευή για την παραγωγή επαγγελματικών ταξιδιωτικών, ντοκιμαντέρ, εκδηλώσεων, γάμων ή μουσικών βίντεο με ήχο Hi-Res ή για τη δημιουργία εξαιρετικού ήχου για βίντεο στο YouTube.

 

0_LS-P4 Mood Music

 

Εκτός της εσωτερικής μνήμης 8GB, το LS-P4 διαθέτει επιλογή αποθήκευσης σε Micro SD και υποδοχή USB. Το Olympus LS-P4 είναι εξοπλισμένο με Bluetooth για ασύρματη σύνδεση με άλλες συσκευές. Αυτό είναι χρήσιμο όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή εγγραφής ως συσκευή αναπαραγωγής μουσικής (τώρα και για αρχεία FLAC Hi-Res) με αναπαραγωγή σε ακουστικά ή ηχεία με δυνατότητα Bluetooth.

 

Σε επιλεγμένες χώρες (περιλαμβάνεται και η Ελλάδα), το Olympus LS-P4 προσφέρει και μία δωρεάν άδεια λήψης για το λογισμικό επεξεργασίας ήχου WaveLab LE της Steinberg, παρέχοντας έτσι την δυνατότητα επαγγελματικής επεξεργασίας στον υπολογιστή σε ευρύ φάσμα εφαρμογών.

 

Ετικέτες: olympus lsp4 em1markii em10markiii