Ψηφιακά κιάλια νυκτός Discovery BL10 με τρίποδα

Ψηφιακά κιάλια νυκτός Discovery BL10 με τρίποδα

Η συσκευή αυτή είναι δύο σε ένα! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας ως κανονικά κιάλια!

Ψηφιακά κιάλια νυκτός Discovery BL10 με τρίποδα

Το Discovery Channel ενημερώνει, ψυχαγωγεί και εμπνέει τους θεατές του ανά τον κόσμο, με θέματα από την επιστήμη, την τεχνολογία, την εξερεύνηση, την Ιστορία.

Η σειρά οπτικών οργάνων Discovery παράγεται από τη Levenhuk και εγκρίνεται από το Discovery Channel.

 

Με μια ματιά:

 • Κιάλια νυκτός με ενισχυτή εικόνας, εύχρηστα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας, προσφέροντας μεγέθυνση έως 13x.
 • Οι εικόνες κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι έγχρωμες, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας ασπρόμαυρες.
 • Ενσωματωμένος υπέρυθρος φωτισμός με δυνατότητα ρύθμισης 7 επιπέδων.
 • Με λειτουργία λήψης φωτογραφιών και καταγραφής βίντεο ανάλυσης 1280x960 pixels.
 • Τροφοδοτείται από μπαταρίες και η διάρκεια λειτουργίας φτάνει τις 10 ώρες.
 • Αδιάβροχο σώμα και εργονομικός σχεδιασμός για άνετη χρήση.

 

Τα ψηφιακά κιάλια νυκτός Discovery BL10 διαθέτουν ενισχυτή εικόνας και είναι εύχρηστα σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Διαθέτουν επίσης, λειτουργία λήψης φωτογραφιών και καταγραφής βίντεο και συνοδεύονται από επιτραπέζιο τρίποδα για μεγαλύτερη άνεση και σταθερότητα κατά την παρατήρηση. Θα σας φανούν χρήσιμα κατά το νυχτερινό σας κυνήγι και για την επιτήρηση του χώρου σε μια πεζοπορία, καθώς επίσης, αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για εξερεύνηση νέων περιοχών. Η συσκευή αυτή είναι δύο σε ένα! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας ως κανονικά κιάλια!

 

Εύρος ανίχνευσης σε απόλυτο σκοτάδι: έως 250 m

Τα οπτικά είναι πλήρως επιστρωμένα με επίστρωση διοξειδίου του πυριτίου, η οποία εξασφαλίζει ευκρινείς εικόνες υψηλής αντίθεσης. Το εύρος ανίχνευσης κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι 250 m. Τη νύχτα συστήνεται να ενεργοποιήσετε τον ενσωματωμένο υπέρυθρο φωτισμό για να βελτιώσετε την ορατότητα, ενώ παράλληλα θα παραμένετε αόρατοι στους άλλους, καθώς και στα άγρια ζώα. Ο φωτισμός μπορεί να ρυθμιστεί σε επτά διαφορετικά επίπεδα. Έχετε υπόψη ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας οι εικόνες που προσφέρει η συσκευή είναι έγχρωμες, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας ασπρόμαυρες.

 

Ενσωματωμένος καταγραφέας φωτογραφιών και βίντεο

Οι εικόνες και τα βίντεο που καταγράφετε με τα ψηφιακά κιάλια Discovery BL10 αποθηκεύονται σε κάρτα μνήμης (περιλαμβάνεται). Μπορείτε να ρυθμίσετε την ανάλυση των εικόνων, η οποία κατά μέγιστο φτάνει τα 1280x960 px. Ο ρυθμός λήψης καρέ είναι 30fps (καρέ/δευτερόλεπτο), βοηθώντας στην ομαλή και οπτικά ευχάριστη εμφάνιση των καταγραφών. Δεν είναι απαραίτητο να μεταφέρετε τα αρχεία στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να τα προβάλλετε στην οθόνη της συσκευής. Εάν επιθυμείτε να μεταφέρετε τα αρχεία σε εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο, χρησιμοποιήστε το καλώδιο USB που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

 

Όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για παρατήρηση στη φύση

Όταν βρίσκεστε στη φύση, είναι σημαντικό ο εξοπλισμός σας να είναι αξιόπιστος και να μπορείτε να στηριχθείτε σε αυτόν. Το σώμα των κιαλιών Discovery BL10 είναι αδιάβροχο και ο εργονομικός του σχεδιασμός εξασφαλίζει σταθερή λαβή με τα διάφορα πλήκτρα ρύθμισης να βρίσκονται ακριβώς κάτω από τις άκρες των δακτύλων σας. Ο χειρισμός της συσκευής είναι απλός. Η τροφοδοσία γίνεται με μπαταρίες και η διάρκεια ζωής τους κυμαίνεται από 4 έως 10 ώρες συνεχούς καταγραφής, ανάλογα με την ένταση του υπέρυθρου φωτισμού. Επίσης, περιλαμβάνεται πτυσσόμενος τρίποδας που προσφέρει σταθερότητα κατά την παρατήρηση.

 • Views: 196
 • Κωδικός Προϊόντος: discovery-bl10
 • Διαθεσιμότητα: Παραλαβή / Παράδοση 1 - 3 ημέρες
 • 249,00€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 200,81€

Ετικέτες: nightvision