Νέος Διαγωνισμός No.3

Posted by fotodesmos 18/12/2013 0 Comment(s) Εταιρικές Ανακοινώσεις,

«Κλικ στο δρόμο». Ο διαγωνισμός φωτογραφίας του pttl.gr με έπαθλο μία Olympus PEN από τον Φωτοδεσμο…

 

Ο νέος διαγωνισμός φωτογραφίας του pttl.gr με μεγάλο χορηγό την αλυσίδα φωτογραφικών καταστημάτων "Φωτοδεσμός" και κριτή τον Γιάννη Μπεχράκη είναι γεγονός!

Το έπαθλο για τον νικητή είναι μία Olympus PEN E-P3 με τον φακό EZ-M14-42 II R, συνολικής αξίας 500 ευρώ.

"Κλικ στο δρόμο"

Για φέτος εστιάζουμε στη φωτογραφία δρόμου (street photography) και αναζητούμε εντυπωσιακές φωτογραφίες που έχετε δημιουργήσει στο δρόμο. "Κλικ στο δρόμο" λοιπόν και κάθε φωτογράφος (ερασιτέχνης ή επαγγελματίας) μπορεί να πάρει μέρος στέλνοντας την καλύτερη του φωτογραφία δρόμου, σε ψηφιακή μορφή στο pttlgr @ gmail.com, με θέμα "Για τον διαγωνισμό Κλικ στο δρόμο". Τον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού θα επιλέξει ο Γιάννης Μπεχράκης, διευθυντής του φωτογραφικού τμήματος του REUTERS στην Ελλάδα. (Πρόκειται για μεγάλη τιμή για όλη την ομάδα του pttl.gr που ο Γιάννης Μπεχράκης στηρίζει τον διαγωνισμό μας με την παρουσία του και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε πάρα πολύ!!).

Κέρδισε μία Olympus PEN E-P3 με τον φακό EZ-M14-42 II R προσφορά του Φωτοδεσμού

Το έπαθλο για τον νικητή μας έρχεται από την αλυσίδα φωτογραφικών καταστημάτων "Φωτοδεσμός" (αξίζουν με το παραπάνω ένα like στη σελίδα τους στο Facebook, εδώ!) και είναι η mirrorless μηχανή, Olympus PEN E-P3 με τον φακό EZ-M14-42 II R (σε μαύρο χρώμα), αξίας 500 ευρώ.

Η Olympus PEN E-P3 είναι μία mirrorless φωτογραφική μηχανή με αισθητήρα 4/3 CMOS των 12.3 megapixels και επεξεργαστή True Pic VI. Μαζί με τον φακό EZ-M14-42 II R αποτελεί ένα δυνατό φωτογραφικό όπλο για οποιοδήποτε φωτογράφο αγαπάει την φωτογραφία δρόμου και θέλει μία μικρή, ελαφριά και ταυτόχρονα ποιοτική φωτογραφική μηχανή.

Τέλος θα απονεμηθεί βραβείο κοινού (τιμητικός τίτλος), το οποίο θα κερδίσει η εικόνα που θα λάβει τα περισσότερα "like" στην σελίδα του pttl.gr στο Facebook. Η διαδικασία αυτή δεν θα ληφθεί υπόψη για την επιλογή της καλύτερης εικόνας του διαγωνισμού.

Οι αποφάσεις της οργανωτικής επιτροπής (Βήτος Βάιος για το pttl.gr και Nikoς Κουλουμπής για τον Φωτοδεσμό) για αποκλεισμό διαγωνιζόμενων που παραβαίνουν τους όρους είναι οριστικές και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, όπως και η επιλογή του τελικού νικητή από τον κριτή του διαγωνισμού (Γιάννη Μπεχράκη).

 

Για τους Όρους συμμετοχής, την περίοδο διαγωνισμού και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων επισκεφτείτε το : http://www.pttl.gr/click-on-the-road-photo-competition-by-pttl-win-a-olympus-pen-41201/

 

Ετικέτες: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ OLYMPUS PTTL