Δωρεάν Μάθημα με Κάθε Μηχανή ...

Posted by fotodesmos 08/04/2014 0 Comment(s) Εταιρικές Ανακοινώσεις,

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΧΑΝΗ…

 

Το Δίκτυο καταστημάτων ΦΩΤΟΔΕΣΜΟΣ προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις της φωτογραφίας

 

Από Τρίτη 1 Απριλίου με την αγορά οποιασδήποτε φωτογραφικής μηχανής (D-SLR ή D-SLM) από τα καταστήματα του Δικτύου Φωτοδεσμός σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν ένα σεμινάριο φωτογραφίας στην σχολή φωτογραφικών σπουδών Όραμα.  Τα σεμινάρια της σχολής  απευθύνονται τόσο σε αρχάριους όσο και σε  προχωρημένους ώστε να γνωρίσετε την τέχνη της Φωτογραφίας από κοντά ή να αναζητήσετε την Εικαστική προσέγγισή της. Είναι ένα δώρο από τον Φωτοδεσμό σε μια προσπάθεια  να φέρει πιο κοντά στην φωτογραφική γνώση όλους όσους αγαπούν την Φωτογραφία.

Λίγα λόγια για το Όραμα

Η σχολή εικαστικών & φωτογραφικών σπουδών Όραμα παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα που διερευνούν τις διαφορετικές κατευθύνσεις του κόσμου της φωτογραφίας.

Το πρόγραμμα των Workshops εστιάζει ειδικότερα στις τεχνικές και εικαστικές γνώσεις που απαιτούνται ώστε οι συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις φωτογραφικές τους δεξιότητες.

Στο Όραμα οι σπουδαστές οικοδομούν τις γνώσεις, την υπομονή, και το πάθος που χρειάζεται για να θεμελιώσουν και να διευρύνουν το προσωπικό τους φωτογραφικό όραμα. Παράλληλα αποκτούν τα απαραίτητα εφόδια και τις εμπειρίες ώστε να μπορούν να εργαστούν ως επαγγελματίες φωτογράφοι.

Καλή αρχή λοιπόν…

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την σχολή :

Διεύθυνση: Κομοτηνής 10 Αμπελόκηποι

Τηλέφωνο: 210-7701709

E-mail: orama@oramastudies.gr

http://www.oramastudies.gr/

https://www.facebook.com/OramaPhotographyStudies

 

 

 

 

Ετικέτες: ORAMA