Προηγμένη Τεχνολογία Κατασκευής Φακών Nitecore

01/11/2015 0 Comment(s) Προϊόντικά Νέα,

Στα μοντέλα Nitecore EA45S, EC4S, EC4, HA20 χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους η μέθοδος της χύτευσης υπό πίεση (die - casting). 


Γιατί η Nitecore αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτή την τεχνολογία κατασκευής σε αυτά τα μοντέλα; 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα από την χρήση αυτής της μεθόδου / τεχνολογίας κατασκευής;

Παρακάτω θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα πλεονεκτήματα αυτά.

Η Nitecore έφερε την τεχνολογία κατασκευής με χύτευση υπό πίεση στην βιομηχανία κατασκευής των φακών. Είναι μία τεχνολογία που χρησιμοποιείται ήδη από την αεροδιαστημική βιομηχανία, την αυτοκινητοβιομηχανία, την βιομηχανία κατασκευής εξειδικευμένων μηχανημάτων κ.α.
Υπάρχουν τρία βασικά πλεονεκτήματα: Εξαιρετικά υψηλή (ακραία) ακαμψία, ελαφρύτερο και μικρότερο μέγεθος, εξαιρετική απόδοση στην απαγωγή θερμότητας (ψύξη σώματος).

1. Εξαιρετικά υψηλή (ακραία) ακαμψία 
Με την έγχυση τετηγμένου αλουμινίου υπό υψηλή πίεση μέσα στην κοιλότητα καλουπιού, η διαδικασία χύτευσης υπό πίεση  διασφαλίζει σε κάθε φακό NITECORE, ότι έχει κατασκευαστεί με την ανώτατη δομική ακεραιότητα και έχει 200% περισσότερη αντοχή από οποιονδήποτε συνηθισμένο φακό.
 


2. Ελαφρύτερο και μικρότερο μέγεθος 
Οι φακοί που είναι κατασκευασμένοι με την μέθοδο χύτευσης υπό πίεση, ενσωματώνουν την μοναδική τεχνολογία (UIT), που σημαίνει ότι ολόκληρο το σώμα μεταμορφώνεται σε ένα μοναδικό κομμάτι κράματος αλουμινίου υψηλής ποιότητας, χωρίς θήκη μπαταριών και άλλα περιττά στοιχεία εξασφαλίζοντας ένα μικρό και ελαφρύ σώμα φακού.
 


3. Εξαιρετική απόδοση στην απαγωγή θερμότητας (ψύξη σώματος) 
Οι φακοί που είναι κατασκευασμένοι με την μέθοδο χύτευσης υπό πίεση, έχουν χαμηλή θερμική αντίσταση και μεγαλύτερο επίπεδο δομικής ακεραιότητας, που εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία κατανέμεται ομοιόμορφα και γρήγορα σε όλη την επιφάνεια του. Τα πτερύγια ψύξης δίνουν στον φακό 30% μεγαλύτερη επιφάνεια ψύξης από ότι στους συνηθισμένους φακούς.
 

Ετικέτες: NITECORE