ΦΩΤΟΔΕΣΜΟΣ - PTTL

Posted by fotodesmos 01/09/2013 0 Comment(s) Εταιρικές Ανακοινώσεις,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί, σας ενημερώνουμε για ένα νέο και φιλόδοξο φωτογραφικό site που έλειπε από τον ελληνικό ιστοχώρο το http://www.pttl.gr

Το PTTL (Photonews Through The Lens) είναι μία ενημερωτική ιστοσελίδα από φωτογράφους για φωτογράφους.

Αποτελεί μία νέα και φρέσκια επιλογή για καθημερινή ενημέρωση σχετικά με οτιδήποτε συμβαίνει στον χώρο της φωτογραφίας και της εικόνας γενικότερα. 

Ανακοινώσεις νέων φωτογραφικών προϊόντων, τεχνολογικές εξελίξεις, εκθέσεις και διαγωνισμοί φωτογραφίας, κληρώσεις φωτογραφικού εξοπλισμού, φωτογραφικές τεχνικές και οτιδήποτε άλλο αξίζει να γνωρίζει ο σύγχρονος φωτογράφος κοινοποιείται με υπεύθυνη και κριτική φωτογραφική ματιά. Σκοπός δεν είναι άλλος από την διάδοση της φωτογραφικής γνώσης σε όλους όσους αγαπούν την φωτογραφία, ανεξαρτήτως επιπέδου.  

Αν και πολύ νωρίς σχετικά, το pttl.gr αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης στην Ελλάδα με νέα και ειδήσεις που αφορούν τη φωτογραφία και την εικόνα, έχοντας καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες.

Στον Φωτοδεσμό έχουμε έναν παραπάνω λόγο να θέλουμε να πετύχει η νέα αυτή προσπάθεια αφού ο συντελεστής της κ. Βάϊος Βήτος είναι πρώην μέλος της μεγάλης οικογένειας μας. Η υποστήριξη επομένως του Φωτοδεσμού όπως θα διαπιστώσετε είναι δεδομένη.

Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους να επισκεφτείτε το http://www.pttl.gr

 

Ετικέτες: PTTL