Νέα Olympus OM-D E-M1

15/09/2013 0 Comment(s) Προϊόντικά Νέα,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 


Το Δίκτυο καταστημάτων Φωτοδεσμός είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι διαθέτει ετοιμοπαράδοτη την νέα Ε-Μ1 της Olympus.
Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους να μας επισκεφτείτε στο κεντρικό μας κατάστημα Ακαδημίας 57 για να δείτε από κοντά το νέο φωτογραφικό «θαύμα» της Olympus.


E-M1: Όλες οι δυνατότητες σε ένα πακέτο ιδανικού μεγέθους.


Η νέα E-M1 σάς χαρίζει μεγαλύτερη ελευθερία για να αποτυπώνετε τις εικόνες που θέλετε, με την ποιότητα που απαιτείτε. Η νέα E-M1 είναι η πιο προηγμένη compact System Camera που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Βασίζεται στο πρότυπο Micro Four Thirds και διαθέτει προηγμένες τεχνολογίες – όπως ο βελτιωμένος αισθητήρας Live MOS και ο επεξεργαστής εικόνας TruePic VII, το πρώτο στον κόσμο σύστημα DUAL FAST AF και εκτενείς δυνατότητες ελέγχου μέσω WiFi και smartphone – για ανεπανάληπτη ποιότητα εικόνας και απόδοση, που αναβαθμίζουν τη σειρά OM-D σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Οι κορυφαίες δυνατότητες συνδυάζονται με σώμα αντίστοιχης σχεδίασης, που εξασφαλίζει ιδανικές διαστάσεις και μικρό βάρος. Συνολικά, ξεπερνά τις μηχανές D-SLR τόσο σε μέγεθος όσο και σε τελειότητα εικόνας.


Φανταστική ποιότητα εικόνας από κάθε άποψη.
Η E-M1 προσφέρει την καλύτερη ποιότητα εικόνας μεταξύ των μηχανών Olympus. Εξοπλισμένη με την εκπληκτική οπτική τεχνολογία των σειρών φακών Micro Four Thirds και Four Thirds, η E-M1 διαθέτει αισθητήρα εικόνας νέας γενιάς Live MOS και επεξεργαστή TruePic VII. Το πραγματικά εντυπωσιακό σε αυτόν τον αισθητήρα και τον επεξεργαστή είναι ότι συνεργάζονται άψογα με τον φακό και το διάφραγμα που χρησιμοποιείτε κάθε φορά – για απίστευτα ευκρινείς φωτογραφίες και video με ανεπανάληπτη ζωντάνια, αλλά και με δραματικά μειωμένη χρωματική παρέκκλιση κατά τη μεγέθυνση.
Συνολική υπεροχή στο σχεδιασμό, την εργονομία και τη χρηστικότητα.

Έλεγχος με 2x2 κουμπιά
Προσαρμόστε το διάφραγμα και την έκθεση χρησιμοποιώντας τους δύο επιλογείς και κατόπιν αλλάξτε τη θέση του μοχλού για να ρυθμίσετε την ευαισθησία ISO και την ισορροπία λευκού με ακριβώς την ίδια κίνηση. Όλα σε κλάσμα του δευτερολέπτου.

Αλληλουχία λήψεων με φωτογράφιση ανά διαστήματα
Δημιουργήστε απίστευτες αλληλουχίες λήψεων, όπου ο χρόνος φαίνεται να κινείται πιο γρήγορα από ό,τι στην πραγματικότητα, χάρη στις πανίσχυρες δυνατότητες της E-M1 για λήψη φωτογραφιών και video ανά διαστήματα.

Καλλιτεχνικά φίλτρα και Φωτογραφικές ιστορίες
Προσθέστε στις λήψεις σας τη δημιουργικότητά σας: Παίξτε με τα διάφορα εφέ προσθέτοντας ένα από τα 12 Καλλιτεχνικά φίλτρα ή αφηγηθείτε μια ιστορία με τις λήψεις σας, συνδυάζοντας πολλές εικόνες σε μια ενιαία σύνθεση κολάζ.

Επεκτασιμότητα
Βελτιώστε ακόμη περισσότερο τις φωτογραφικές σας επιδόσεις με μια σειρά αξεσουάρ και πρόσθετων – όπως ο νέος προσαρμογέας MMF-3 για συμβατότητα με φακούς Four Thirds και η λαβή μπαταρίας HLD-7.

Προαιρετική υποβρύχια θήκη
Ειδικά σχεδιασμένη για την E-M1 και αδιάβροχη μέχρι το βάθος των 45 μέτρων, αυτή η υποβρύχια θήκη προσφέρει μέγιστη προστασία καθώς φωτογραφίζετε σε μεγάλα βάθη.


Ανακαλύψτε τον κόσμο των Olympus φωτογραφικών μηχανών.. 

Ετικέτες: OLYMPUS OM-D E-M1