Νέος Διαγωνισμός No.2

Posted by fotodesmos 01/11/2013 0 Comment(s) Εταιρικές Ανακοινώσεις,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για τον νέο Διαγωνισμό του Φωτοδεσμού που «τρέχει» από την Παρασκευή 1 και θα διαρκέσει έως τις 20 Νοεμβρίου.

Ο Διαγωνισμός του Φωτοδεσμού γίνεται σε συνεργασία με το vivanews.gr, το ταχέως αναπτυσσόμενο portal της ενημέρωσης, το ixauto.gr, και το all4race.gr, τα πλέον έγκυρα site ενημέρωσης για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό με ένα εκπληκτικό δώρο, μία φωτογραφική μηχανή Panasonic DMC-GF5  αξίας 500 ευρώ!!!!

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να επισκεφτείτε την αντίστοιχη σελίδα του διαγωνισμού στο vivanews.gr. Εκεί θα εμφανίζονται για Like στους ενδιαφερόμενους χρήστες του διαδικτύου οι facebook σελίδες Φωτοδεσμός, vivanews.gr, ixauto.gr και all4race.gr.

Μετά την κλήρωση, κι αφού ο τυχερός νικητής θα μας έχει αποστείλει τα πλήρη στοιχεία του, θα ενημερωθεί για την παραλαβή του δώρου του από το πλησιέστερο κατάστημα «Φωτοδεσμός», στην περίπτωση που δύναται κάτι τέτοιο, είτε θα του αποσταλεί κατευθείαν από τον Φωτοδεσμό.

Πάρτε επομένως μέρος στον διαγωνισμό μας ενημερώνοντας και τους φίλους σας να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Φωτοδεσμού και μια φανταστική Panasonic DMC-GF5   ίσως γίνει δική σας.

 Καλή Επιτυχία…

 

 

Ετικέτες: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PANASONIC